Foto's geplaatst!
Saturday, 12 April 2008
De foto's van Mirissa en het oude fort van Galle staan nu ook in het fotoalbum.
 
Foto's geplaatst!
Sunday, 6 April 2008
Nog meer foto's in het fotoalbum geplaatst! Deze keer alvast een paar foto's vanuit onze huidige verblijfplaats: Tangalle.
 
Foto's geplaatst!
Saturday, 5 April 2008
Er zijn weer een boel foto's bijgeplaatst in het fotoalbum! Alle plaatsen die we tot nu toe in Sri Lanka hebben aangedaan (Kandy, Ancient Cities, Pinnewala Olifantencentrum, Nuwara Eliya en Ella) staan erin!
 
Foto's geplaatst!
Tuesday, 25 March 2008
Na een lange tijd zonder snelle internetverbindingen kunnen we dan eindelijk weer eens foto's op de site plaatsen. Deze keer foto's van de Andaman Eilanden - Havelock en Port Blair.
 
Back to basic!
Thursday, 28 February 2008
Het is natuurlijk heel leuk om weer op een tropisch eiland te zitten, maar dat betekent ook dat niet alle faciliteiten aanwezig zijn. Internet is weinig tot niet bruikbaar en dus kunnen we jullie niet elke dag verblijden met onze spannende verhaaltjes over alle duiken die we hier hebben gedaan.
 
Foto's geplaatst!
Monday, 25 February 2008
De foto's blijven maar komen. Deze keer zijn de foto's van Kerala aangevuld met de kruidenomgeving van Kumily, de backwaters in Ettumanur en de stranden van Varkala en Odayam Beach. Daarnaast hebben we de laatste foto's van verblijfplaatsen gedeponeerd in de 'Guesthouses' map.
 
Foto's geplaatst!
Wednesday, 13 February 2008
Er is weer een gevarieerde selectie van foto's geplaatst in het fotoalbum. Van zon, zee en strand, via cultureel verantwoordelijke plaatsen naar de theevelden van Munnar.
 
Foto's geplaatst
Monday, 28 January 2008
Het is een tijdje geleden, maar inmiddels hebben we het fotoalbum weer volgestopt met foto's uit Jodhpur, Udaipur, Ahmedabad (okee, slechts 1...), Mumbai en onze huidige 'woonplaats': Arambol (Goa)
 
We komen eraan!
Sunday, 27 January 2008
De terugreis naar Nederland staat vast! We komen op 19 april 2008 om 11.35 aan op Schiphol. De vlucht start voor ons zelfs al op 18 april in Colombo (Sri Lanka) en brengt ons via Doha en London weer in ons geliefde Nederland. Een lange trip dus van bijna 20 uur, maar inmiddels zijn we wel wat gewend. De gedetailleerde vluchtinformatie is hieronder te vinden.

Colombo - Doha: Qatar Airways vlucht 303
Vertrek: 20.30 / Aankomst: 22.45

Doha - London: Qatar Airways vlucht 075
Vertrek: 01.30 / Aankomst: 06.55

London - Amsterdam: British Airways vlucht 8113
Vertrek: 09.20 / Aankomst: 11.35

Alle tijden zijn aangegeven in de lokale tijdzone.

Mochten we onverhoopt vertraging hebben, dan zullen we proberen dit zo snel mogelijk op de website te vermelden. Natuurlijk kan je zelf ook onze vluchten in de gaten houden via de websites van Schiphol, London (Gatwick) en Doha.
 
Foto's Geplaatst!
Monday, 31 December 2007
We hebben niet helemaal stilgezeten de laatste dagen en dus zijn er weer foto's bijgeplaatst in het fotoalbum van Jaipur en Pushkar.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller