Foto's geplaatst!
Tuesday, 25 September 2007
We hebben weer snel internet en dus zijn er naast de vele filmpjes vanuit MongoliŽ ook foto's geplaatst in het fotoalbum! Geniet van het landschap en de vele kuddedieren.
 
Internetten in MongoliŽ...
Saturday, 15 September 2007
Zoals jullie misschien merken is internet niet overal in MongoliŽ beschikbaar. Vandaag hebben we de verhalen van afgelopen week geplaatst, maar weten nog niet zeker of het de komende dagen gaat lukken...
 
Foto's geplaatst!
Thursday, 30 August 2007
Het is weer zover: er zijn weer meer foto's geplaatst! Bekijk de prachtige plaatsen Dali en Lijiang, de luie panda's in Chengdu en natuurlijk het wereldberoemde terracotta leger in Xi'an.
 
Foto's geplaatst!
Sunday, 12 August 2007
Er zijn weer een hoop foto's geplaatst in het fotoalbum, waaronder alle resterende foto's uit IndonesiŽ (inclusief badmintonfoto's) en de eerste foto's uit China!
 
Nieuw: Nieuwsbrief!
Sunday, 12 August 2007
Geen zin om elke keer naar deze site te surfen? Geen probleem! We brengen de informatie naar je mailbox om je zo op de hoogte te houden van alle nieuwe berichten, filmpjes en foto's op de site.

Ga in het menu naar 'Nieuwsbrief' en vul daar je naam en mailadres in om toegevoegd te worden aan de nieuwsbrief.
 
Foto's geplaatst!
Saturday, 21 July 2007
Dankzij het herstellen van een aantal foto's staan er weer nieuwe foto's in het fotoalbum. Bekijk de binnenstad van Yogyakarta, het maanlandschap bij Gunung Bromo en het zwarte strand van Lovina en de authentieke dansen van Bali.
 
Foto's geplaatst!
Wednesday, 11 July 2007
Er zijn weer nieuwe foto's in het fotoalbum. Ditmaal van Semporna, onze laatste dagen in Kuala Lumpur (toegevoegd aan KL map), het niet altijd even schone Semarang en de prachtige tempels van Borobudur en Prambanan.
 
Foto's geplaatst!
Monday, 2 July 2007
Een groot deel van de foto's van Sabah staan in het fotoalbum. Bekijk het uitzicht vanaf de top van Mount Kinabalu, de Orang Utans in het opvangcentrum, de Probiscus apen bij de Sungai Kinabatangan en de zeeschilpadden bij Pulau Sipadan.
 
Foto's geplaatst!
Friday, 8 June 2007
Langzamerhand zijn er weer een hoop foto's toegevoegd aan het fotoalbum. Foto's van Koh Tao, Kuala Terrengganu, Kuantan, Kuala Lumpur, Melaka, Singapore en Ipoh staan weer klaar om bekeken te worden!
 
Foto's geplaatst!
Monday, 21 May 2007
Nog meer foto's in het fotoalbum! Deze keer uit Ayuthaya, Pattaya, Bangkok (nog een keer), Kanchanaburi, Nakhon Pathom en Koh Tao. Ook foto's van onze verblijven zijn te zien onder 'Guesthouses'.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller