Oma helpt mee
Friday, 2 March 2007

ImageAangezien de oma van Marlou erg behendig is met de naaimachine heeft zij ons even geholpen met het inzetten van de naamplaatjes in onze tassen.

Voor de rest zijn we nu erg druk met het afmaken van de site (functionaliteiten toevoegen en de laatste informatie- en voorbereidingsstukken. Het moment van vliegen komt nu snel dichterbij!

 
Verzekerd en wel!
Tuesday, 27 February 2007
Vandaag onze (wereld)reisverzekering via internet afgesloten: de Special ISIS All-In Wereld(super)dekking! Daarnaast zijn de foto's van afscheidsborrels en -feesten tot nu toe allemaal toegevoegd. Check het fotoalbum dus...
 
'Kroon' op het werk
Monday, 26 February 2007
Arjan is vandaag 'even' terug naar Rotterdam gegaan voor het zetten van een kroon bij de tandarts. Alles (pijnvrij) gelukt en de tanden kunnen worden gezet in al het heerlijke aziatische eten.
 
Afscheid nemen
Sunday, 25 February 2007

Het moment van vertrek komt dichterbij en dus tijd voor ons om afscheid te nemen van vrienden en familie. Een drukke maar vooral erg gezellige tijd. Afgelopen zaterdag al een afscheidsborrel bij de familie van Arjan gehad, op zondag een 'typisch engelse' High Tea met vriendinnen, op maandag een surpriseavondje met de meiden van Asterix, op dinsdag een aziatische bierproeverij voor Arjan en afgelopen donderdag een feestje voor vrienden in Locus Publicus (hét bierlokaal van Rotterdam). Aanstaande vrijdag volgt er nog een afscheidsborrel voor familie van Marlou. En dan is het eindelijk zondag 4 maart en vertrekken we!

De foto's van de feestjes zijn natuurlijk te vinden in het fotoalbum

 
Route bekend
Friday, 19 January 2007
De globale én aan verandering onderhevige route is bekend! We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met extreme temperaturen en overmatige regenval. In eerste instantie gericht op 11 maanden, maar dit is natuurlijk ook aan veranderingen onderhevig ;-)
Lees verder...
 
Ticket geboekt!
Thursday, 4 January 2007
Het is definitief! > Op zondag 4 maart vertrekken we om 12:50 uur naar Bangkok! We vliegen met Thai Airways via Frankfurt en komen op 5 maart om 12:25 uur (lokale tijd) aan in Bangkok.
 
Weer een stapje gezet
Wednesday, 27 December 2006
We hebben vandaag weer het een en ander aan voorbereidingen gedaan, zoals het kopen van een fleecevest voor Marlou en bloed laten prikken voor wat testjes. Echter, het belangrijkste van alles is dat de route en vertrekdatum nagenoeg bekend zijn!

Binnenkort zullen we hier de vertrekdatum en route aan jullie bekendmaken, dus hou ons in de gaten.
 
Website: gastenboek actief
Thursday, 14 December 2006
Het is zover: ons gastenboek is geopend! Je kunt nu al je opmerkingen en vragen kwijt op onze site, waarop wij natuurlijk ook kunnen reageren. In het menu kun je het gastenboek vinden onder: - hoe kan het ook anders - "Gastenboek".
 
Tweede paspoort: no go...
Friday, 20 October 2006
Geen tweede paspoort voor ons...Helaas is het ons niet gelukt om door de selectie te komen voor het verkrijgen van een tweede paspoort. Een tweede paspoort kan uitermate handig zijn als je een visum nodig hebt voor het volgende land wat je wil bezoeken en daarvoor je paspoort moet afgeven bij de ambassade ter plaatse (voor meerdere dagen...).

Ondanks goed voorbereidend werk (checken van vereisten) en wat aanpassingen in ons reisverhaal (Israel en Iran zijn zgn 'conflicterende landen' en dus handig in je verhaal bij de gemeente) is het ons niet gelukt :-(

Een wijze les: laat je nooit afschepen met een telefoonnummer van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en/of Ministerie van Binnenlandse Zaken, want daar zitten helaas niet de meest klantvriendelijke of behulpzame mensen achter de telefoon.
 
Afscheidsfeest no.1
Wednesday, 18 October 2006
Klompje mét inhoudOns eerste afscheidsfeest zit er al weer op! Een regulier bezoek aan de zus en zwager van Arjan werd een 'goede reis' feest met familie van Arjan. We hebben heerlijk Italiaans getafeld (lang en lekker) en de nodige 'typical dutch' cadeautjes zijn in ontvangst genomen.

Enorm bedankt voor de leuke verrassing, de speeches, de cadeautjes en het eten!

Helaas hebben we nog geen definitieve vertrekdatum, maar afscheidsfeestjes zijn natuurlijk altijd welkom ;-)
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller