Aangereden!
Saturday, 14 October 2006
Smurf het door: rechts gaat voor! Maar niet voor de persoon die met zijn Opel Vectra in mijn prachtige herenfiets is gereden. Gevolg: krom achterwiel...

Oh ja, zelf mankeer ik natuurlijk fysiek niets, maar mentaal ben ik de klap nog aan het verwerken ;-)
 
Nieuwe huisgenoten: Azrael en Gargamel
Monday, 9 October 2006
Azrael en GargamelMenno heeft nog meer gezelschap in het huis ondergebracht: Azrael en Gargamel. Ze zijn geboren op 5 augustus, dus nu zijn ze al zo'n 9 weken.

En wat een schatjes zijn het nog...!
 
Update: we zijn er nog!
Monday, 9 October 2006
We zijn nog in het land! Aangezien de scriptie van Arjan toch wat meer tijd nodig heeft zijn wij vooralsnog in Nederland. Gezellig natuurlijk voor alle vrienden en familie, maar we willen toch écht zo snel mogelijk weg. Onze huidige situatie:

  • Menno is bij ons ingetrokken Wij zijn bij Menno ingetrokken
  • Marlou is snel nadat ze gestopt is met werken teruggevraagd op uurbasis, goed voor de bankstand en flexibiliteit in uren!
  • Arjan is bezig met zijn scriptie en doet nu en dan een foto-opdracht.

We houden jullie op de hoogte van onze vorderingen.
 
Nieuwste aanwinst: Jobo Giga Vu Pro: Evolution
Thursday, 28 September 2006
Jobo Giga Vu Pro: EvolutionWederom een uitbreiding in de bagage met de lang verwachte Jobo Giga Vu Pro: Evolution. De Jobo heeft een 80 GB schijf en prachtig scherm, zodat alle foto's van de reis hierop kunnen worden bewaard. Daarnaast kunnen de foto's in een Internetcafé worden gebrand op CD/DVD voor extra backup voor onze foto's.

Bijkomende voordelen:
  • Films kunnen worden afgespeeld (MPEG4)
  • Het is ook een MP3 speler (net als de telefoon van Marlou, de compact camera, de organizer van Arjan én de telefoon van Arjan...)
 
Nieuwste aanwinst: T-mobile MDA Vario (aka HTC wizard)
Saturday, 12 August 2006

T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)Zojuist zijn we de trotse eigenaar geworden van bovenstaand apparaat. Wij zullen deze gebruiken om al onze reisverhalen 'on the road' te schrijven. Daarnaast is het een heerlijk multifunctioneel apparaat wat wij zullen gebruiken voor: e-mail, agenda, contactbeheer, taakbeheer, bewerken van office bestanden, internet, rss feeds, podcasting, mp3's afspelen, filmpjes kijken, foto's kijken, spellen (sudoku!), boeken lezen, navigatie, enz, enz.

Kortom: een goede investering voor elke wereldreiziger!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller