Reisfilmpjes vanuit China
Dag 161: Filmpje!
Saturday, 11 August 2007
Een bus zoeken gaat in China toch net effe anders dan in de andere landen waar we tot nu toe zijn geweest! Borden vol met Chinese tekens en maar een handvol mensen die een paar engelse woorden kunnen. Met het vertaalboekje en de Lonely Planet in onze hand lukt het ons toch om kaartjes voor morgen te bemachtigen!
Lees verder...
 
Dag 165: Filmpje!
Wednesday, 15 August 2007
De prachtige omgeving van Yangshuo is maar moeilijk met foto's vast te leggen en daarom hebben we een kort filmpje gemaakt tijdens onze fietstour!
Lees verder...
 
Dag 167: Filmpje!
Friday, 17 August 2007
De treinrit van Guilin naar Kunming duurde lang... Daarom willen we jullie laten meegenieten van ons 'prachtige' treinstel vol Chinezen! De bedden waren wat aan de harde kant en door het gebrek aan goede nachtrust introduceert Arjan een nieuwe samenvoeging van de spreekwoorden 'voor de boeg' en 'achter de rug'...
Lees verder...
 
Dag 170: Filmpje!
Monday, 20 August 2007
Een van onze vele busritjes in China en deze keer een filmpje van onze comfortabele rit van Dali naar Lijiang.
Lees verder...
 
Dag 180: Filmpje!
Thursday, 30 August 2007
Een filmpje vanuit een van de toeristische plekken in Xi'an: het terracotta leger! Alhoewel we misschien niet al te enthousiast zijn, blijft dit toch echt een 'must-see' in China.
Lees verder...
 
Dag 181: Filmpje!
Friday, 31 August 2007
Een kijkje in de luxe softsleeper trein van Xi'an naar Beijing met zelfs een TV in de coupť!
Lees verder...
 
Dag 183: Filmpje!
Sunday, 2 September 2007
Vanuit de voormalige residentie van de keizerlijke familie van China (beter bekend als het 'Verboden Paleis') geven wij verslag van de deze bijzondere bezienswaardigheid.
Lees verder...
 
Dag 184: Filmpje!
Monday, 3 September 2007
In China kan natuurlijk van alles gegeten worden en hier in Beijing doen wij een kleine poging om wat exotische hapjes te nemen. Noot voor het tweede filmpje: Arjan heeft het restant van de heerlijke slang natuurlijk opgegeten!
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller