Woning

Wanneer je voor langere tijd in het buitenland gaat reizen, is het natuurlijk zonde om je zuurverdiende spaargeld maandelijks over te maken naar Nederland voor behoud van je (huur)woning die je toch niet gebruikt. Bij onze eerste plannen om enkele maanden te reizen overwogen we om het huis aan te houden en dus voor de zekerheid te gaan van een huisje bij terugkomst. Naarmate de reisplannen grotere vormen aannamen hebben we deze zekerheid al snel laten varenÖ zonde van ons (reis)geld, geen verantwoordelijkheid voor een huis tijdens het reizen en meer vrijheid om langer of korter weg te blijven.

Na verschillende overwegingen (o.a. onderhuur) hebben wij ervoor gekozen een goede vriend voor te dragen bij de huisbaas om ons huis over te nemen, wat dan ook zonder problemen is gelukt. Het voordeel was dat we na de 'officiŽle' overdracht nog even van ons huis gebruik konden maken en er een gezellige huisgenoot (mťt jonge katjes) bij kregen.

Bij terugkomst kunnen we tijdelijk intrekken bij de vriend in ons voormalige huis en uiteraard ook bij familie. We zullen dan ook direct op zoek moeten gaan naar een nieuw onderkomen. Mocht er iemand medio maart 2008 dus woonruimte beschikbaar hebben in de regio Rijnmond, dan houden wij ons graag aanbevolen!
 
Copyright 2004-2008 Lifecontroller