Arjan & Marlou, Marlou & Arjan...

Arjan & Marlou, Marlou & ArjanIn 2001 keken wij elkaar in een helverlichte romantische badmintonzaal voor het eerst in de ogen. Marlou was net weer begonnen met de sport en Arjan speelde reeds lange tijd. Tijdens een van de stapavonden na de vrijdagavondtraining sprong de vonk over.

Van het een kwam het ander en na ruim een half jaar besloten we te willen samenwonen. Marlou woonde al in Rotterdam Noord met drie vriendinnen en Arjan woonde nog thuis in Krimpen aan den IJssel. Na een zoektocht van een aantal maanden vonden we in september 2002 een appartement in het centrum van Rotterdam. Een heerlijke locatie op loopafstand van de Coolsingel, Hoogstraat en Blaak en om de hoek de metro en tram. We zaten zelfs op fietsafstand van werk en universiteit!

Het idee van de reis kwam in eerste instantie van Marlou. Het was al jaren een droom om andere landen en culteren echt te beleven. Arjan deelt deze mening maar liep niet meteen warm voor het idee om meerdere maanden weg te zijn (want wat laat je achter? je leven hier staat even 'stil', carriere, financieel, huisje, boomje, beestje...). Na verloop van tijd werd hij echter steeds enthousiaster en nu kan hij niet wachten om te vertrekken. Tijdens de laatste zomervakantie in Kroatie viel het besluit: we gaan! maar wanneer...??!! We besloten eerst een jaar te sparen en vervolgens te gaan zodra Arjan zijn studie heeft afgerond. Daarnaast hebben we op dit moment nog maar weinig verplichtingen en kunnen gaan en staan waar we willen. Kortom, het is voor ons nu of nooit. En nu komt het dan echt dichtbij: op zondag 4 maart om 12:50 uur vliegen we naar Bangkok om daar aan onze reis te beginnen.

Meer informatie over ons vind je bij de stukjes van Arjan en Marlou
 
Copyright 2004-2008 Lifecontroller