Arjan van Cappellen

Arjan van CappellenOp 24 augustus 1981 werd ik geboren te Krimpen aan den IJssel als tweede zoon en vierde kind van Marijke en Jo van Cappellen. Mijn ouders hadden voordat ik het levenslicht zag al een zoon (Marco) en twee dochters (Jeannette en Angelica).

Mijn eerste 'opleiding' begon op C.B.S. De Schakel in Krimpen aan den IJssel, waarna ik op het Comenius College in Capelle aan den IJssel mijn VWO diploma heb gehaald. Daarna Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit gestudeerd, waar ik mijn Bachelor titel heb behaald. Naast mijn studie heb ik altijd veel gewerkt. Eerst bij een horecabedrijfje in het IJssellandziekenhuis en later bij Cebeco Groep. Dit begon als een vakantiebaan, ging door als baan op de afdeling Facilitaire Zaken (archiefwerkzaamheden), waarna ik verder ging als (assistent)systeembeheerder op de IT-afdeling en uiteindelijk dit combineerde met werkzaamheden op de Concern Controlling afdeling als assistant controller en administrateur. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij Cebeco Groep, ben ik begonnen bij Yarosa Entertainment waar ik tot 1 juli 2006 werkzaam ben geweest als Manager Finance & Control. De combinatie van werken en studeren (met name bij Bedrijfskunde) heeft ervoor gezorgd dat ik het grootste gedeelte van mijn studie vanuit een praktisch oogpunt heb gevolgd.

Naast het werken en studeren zijn er nog hobby’s waarmee ik mijzelf van de straat kan houden. Pianospelen is hier een van. Muziek werd bij ons van huis uit al vroeg geïntroduceerd. Na AMV, muzikale verkenning, orgel (jaja, mijn ouders hadden er thuis een staan…) en keyboard speel ik nu piano, alhoewel ik daar de laatste tijd weinig aan toekom.

Sport is er daarentegen niet bepaald met de paplepel ingegoten, maar (camping)badmintonnen met broer en zussen op vakantie was een jaarlijks terugkerende activiteit. Derhalve heb ik van mijn 7e tot 17e gespeeld in de jeugd- en seniorencompetitie bij SVK in Krimpen aan den IJssel. Het fanatisme voor de sport groeide en dus zocht ik meer uitdaging bij dé club met toekomst in Rotterdam: B.C. Asterix. In de tussentijd ben ik bij vele verenigingen lid geweest, zoals B.V. Erasmus, B.C.R. '91 en B.C. Delft, maar Asterix is altijd mijn thuishonk gebleven. Uiteindelijk heb ik overal zeer fanatiek kunnen trainen en op landelijk niveau competitie gespeeld. Naast alle competities en toernooien ben ik actief geweest in vele commissies en in het bestuur van Asterix als secretaris, penningmeester en vice-voorzitter. Hiermee hoop je toch iets terug te kunnen doen voor je vereniging, wat weer gunstig is voor de toekomst van de club.

Fotografie is een hobby die mij de laatste jaren steeds meer heeft weten te fascineren. Het begon met een bonus van werk die ik 'investeerde' in een digitale camera. Hiervoor fotografeerde ik amper en op vakantie kocht ik gewoon een wegwerpcamera voor het gemak. Fotograferen is nu een passie en een inkomstenbron geworden in de vorm van - hoe origineel... - 'Arjan van Cappellen Fotografie'.

En ja, Marlou… Aangezien ik veel van mijn tijd in een badmintonzaal spendeerde is het niet vreemd dat ik haar daar ontmoet heb. Hoe het vanaf daar verder ging lees je – zonder details… - in het stukje ‘Over ons’.
 
Copyright 2004-2008 Lifecontroller