Welkom op onze site!

Op 4 maart 2007 zijn wij vertrokken om (bijna) een jaar 14 maanden door Azië te reizen en om op 19 april 2008 weer terug in Nederland te keren. Op deze site hebben wij onze verslagen, foto's en filmpjes geplaatst. Veel (lees)plezier!
 
Route bekend
Friday, 19 January 2007
De globale én aan verandering onderhevige route is bekend! We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met extreme temperaturen en overmatige regenval. In eerste instantie gericht op 11 maanden, maar dit is natuurlijk ook aan veranderingen onderhevig ;-)
Lees verder...
 
Ticket geboekt!
Thursday, 4 January 2007
Het is definitief! > Op zondag 4 maart vertrekken we om 12:50 uur naar Bangkok! We vliegen met Thai Airways via Frankfurt en komen op 5 maart om 12:25 uur (lokale tijd) aan in Bangkok.
 
Weer een stapje gezet
Wednesday, 27 December 2006
We hebben vandaag weer het een en ander aan voorbereidingen gedaan, zoals het kopen van een fleecevest voor Marlou en bloed laten prikken voor wat testjes. Echter, het belangrijkste van alles is dat de route en vertrekdatum nagenoeg bekend zijn!

Binnenkort zullen we hier de vertrekdatum en route aan jullie bekendmaken, dus hou ons in de gaten.
 
Website: gastenboek actief
Thursday, 14 December 2006
Het is zover: ons gastenboek is geopend! Je kunt nu al je opmerkingen en vragen kwijt op onze site, waarop wij natuurlijk ook kunnen reageren. In het menu kun je het gastenboek vinden onder: - hoe kan het ook anders - "Gastenboek".
 
Tweede paspoort: no go...
Friday, 20 October 2006
Geen tweede paspoort voor ons...Helaas is het ons niet gelukt om door de selectie te komen voor het verkrijgen van een tweede paspoort. Een tweede paspoort kan uitermate handig zijn als je een visum nodig hebt voor het volgende land wat je wil bezoeken en daarvoor je paspoort moet afgeven bij de ambassade ter plaatse (voor meerdere dagen...).

Ondanks goed voorbereidend werk (checken van vereisten) en wat aanpassingen in ons reisverhaal (Israel en Iran zijn zgn 'conflicterende landen' en dus handig in je verhaal bij de gemeente) is het ons niet gelukt :-(

Een wijze les: laat je nooit afschepen met een telefoonnummer van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en/of Ministerie van Binnenlandse Zaken, want daar zitten helaas niet de meest klantvriendelijke of behulpzame mensen achter de telefoon.
 
Afscheidsfeest no.1
Wednesday, 18 October 2006
Klompje mt inhoudOns eerste afscheidsfeest zit er al weer op! Een regulier bezoek aan de zus en zwager van Arjan werd een 'goede reis' feest met familie van Arjan. We hebben heerlijk Italiaans getafeld (lang en lekker) en de nodige 'typical dutch' cadeautjes zijn in ontvangst genomen.

Enorm bedankt voor de leuke verrassing, de speeches, de cadeautjes en het eten!

Helaas hebben we nog geen definitieve vertrekdatum, maar afscheidsfeestjes zijn natuurlijk altijd welkom ;-)
 
Aangereden!
Saturday, 14 October 2006
Smurf het door: rechts gaat voor! Maar niet voor de persoon die met zijn Opel Vectra in mijn prachtige herenfiets is gereden. Gevolg: krom achterwiel...

Oh ja, zelf mankeer ik natuurlijk fysiek niets, maar mentaal ben ik de klap nog aan het verwerken ;-)
 
Nieuwe huisgenoten: Azrael en Gargamel
Monday, 9 October 2006
Azrael en GargamelMenno heeft nog meer gezelschap in het huis ondergebracht: Azrael en Gargamel. Ze zijn geboren op 5 augustus, dus nu zijn ze al zo'n 9 weken.

En wat een schatjes zijn het nog...!
 
<< Start < Vorige 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Volgende > Einde >>

Copyright 2004-2008 Lifecontroller